вівторок, 15 вересня 2009 р.

Вибач що пишу, але ось так, дивлячись у очі, я не зможу, а точніше, не наважуся це все сказати. Не наважуся, бо одразу почну милуватися твоїм чарівним носиком, скулою, що біля вушка стає шиєю, яку мені так хочеться поцілувати. Не наважуся, тому що знаю: я або втрачу свідомість (і це буде ну зовсім вже не красиво), або почну щось затинаючись бубоніти собі під ніс (а таке мені самому зовсім-зовсім не подобається). Я просто не зможу тобі таке сказать...
Отже пишу. Пишу про почуття. Про почуття у серці. Про почуття до тебе. Ти любила одного мого друга, потім іншого, а в мені щось зародилось, і я все намагався вбити оте "щось" у своєму серці. В якісь моменти мені було боляче-боляче, я ображав тебе, я ненавидів себе за слабкість і нестриманість. Я ненавидів, а зрадливе серце все тріпотіло і тріпотіло... Я був наполегливим і майже досяг успіху у своєму нищенні. Для завершення цього процесу мені потрібно лише почути від тебе: "Я не люблю тебе. Між нами нічого не може бути... " Тоді помре надія і ніщо, ніякі фенікси не оживуть з попелу. Тоді моє серце звільниться від тебе.
Прошу, відпусти...

субота, 5 вересня 2009 р.

І чому воно так важко сказати ось те саме, що вже давненько так хочеться сказати?

І чому воно так важко сказати ось те саме, що вже давненько так хочеться сказати? Я не маю на увазі "Я тебе люблю" (оте українське слово КОХАЮ мені чомусь здається грубуватим), бо таке я збираюся говорити лиш раз в своєму житті. І нехай всі кому смішно - сміються чи й взагалі "вийдуть в сад", ха-ха! Я про той випадок, коли людина зацікавила, сильно зацікавила, зацікавила так, що хочеться і пожить разом. От ніби і рішення вже остаточно прийняте, і оте "ти мені дуже сильно подобаєшся" вже придумане - а "...не йде воно мені..." і все тут. Чомусь не можу подолать бар'єр, який називається: "А якщо відмовить". Ба, навіть і "А якщо скаже так" мене чомусь лякає. І лякає з "технічної" сторони (що його робить), ну наче в перший раз, їй же богу.
Єдине, в чому я впевнений - це в своєму бажанні серйозних-серйозних-серйозних стосунків. Може в цьому і є причина. Може я боюся переступить межу, за якою не "павстрічалісь, павстрічалісь, а чуть що - розбіглися собі в різі сторони", а де в разі чого буде дуже важко і болісно?..


З.І. Ой, мабуть все-таки в мене вже той стан, коли "тату, оженіть, бо вже приснилось!.." :)))